• slayt

İstediğiniz Gazetenin ve Yazarının Yazılarını Bu Siteden Okuya Bilirsiniz. https://www.yazaroku.com/default.aspx

Aşılmasına imkan olmayan hiçbir duvar yoktur. ÇEHOV
Kur’an Kursu Öğreticilerine Hizmet İçi Eğitim Semineri Düzenleniyor

İl Müftülüğü tarafından Merkez, Kasaba ve Köylerinde görev yapan Kur’an Kursu Öğreticileri, Nevşehir Dini İlim, Eğitim ve İbadet Külliyesinin bir bölümü olarak hizmete açılan H. Pembe Avlanmaz Eğitim Merkezinde, Hizmet İçi Eğitim Semineri başlatıldı. Kur’an Kursu hizmetlerinin etkin ve verimli bir biçimde sunulması, personelin mesleki yeterliliklerini, hizmette etkinlik ve verimliliklerini artırabilmek amacıyla Nevşehir merkez, kasaba ve köylerinde görev yapan Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.
Seminere İl Müftüsü Yakup Öztürk, Müftü Yardımcıları Yaşar Bolat ve A. Celalettin Altunkaya, Din Eğitimi ve Din Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Özer ve Kur’an kursu öğreticileri katıldı.
Burada konuşan İl Müftüsü Yakup Öztürk; “Biliyoruz ama bilgilerimizin yenilenmesi lazım, gelişmesi lazım. Her gün yeni bir şeyler öğrenmemiz lazım. ‘Yeter artık ben oldum’ demek çok yanlıştır. Bu duygu ve düşüncelerle bu kursun hayırlı, verimli ve başarılı olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.
Yaklaşık 2 ay sürecek olan hizmet içi eğitim seminerinde İl Müftüsü Yakup Öztürk, Rehber Öğretici olarak Merkez Üftade Kur’an Kursu Öğreticisi Hafız Şerif Usta, Hacı Ömer Tavsatmaz Kur’an Kursu Öğreticisi Zehra Şener, Hacı Nihal Kur’an Kursu Öğreticisi Sümeyra Karadeniz, Üftade Kur’an Kursu Öğreticisi Zekiye Yetişen ve Mevlana Kur’an Kursu Öğreticisi Rabia Gedik eğitimci olarak görev alacak.

35.170.82.159