Akıl yaşta değil baştadır. Doğru bir söz fakat aklı da başa yaş getirir. C. SAHABETTİN

Kaymakam Haberli Denetimde

Denetimlere İlçe Kaymakamının yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Sinan Günel, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Gemici, Malmüdürü Vekili Hikmet Uslu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Dündar, İlçe Müftüsü Ramazan Gökmen, İlçe Özel İdare Müdür Vekili Gülay Yüksel, Vakıf Müdürü Yüksel Karataş İle Malmüdürlüğü Milli Emlak Servisinde görevli VHKİ Oya Ünsal’da katıldılar.
Köy denetimlerinde sorunların mahallinde tespiti yapıldı. Ayrıca Okullar ile Camiler ve Sağlık Evleri de gezilerek denetlendi.