Akıl yaşta değil baştadır. Doğru bir söz fakat aklı da başa yaş getirir. C. SAHABETTİN

Öğretmen Ve Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

Derinkuyu Kaymakamı Selman Kibaroğlu ve Milli Eğitim Müdür Hacı Dündar, 6 öğretmen ve 127 öğretmene tablet bilgisayar dağıttı.

Milli Eğitim Bakanlığınca Fatih projesi kapsamında gönderdiği bilgisayar tableti öğrencilere veren Kibaroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanlığı döneminde başlatılan tabletleri vermeye geldik. İnşallah eğitimde başarılı olursunuz. Tablet bilgisayarlar hayırlı olsun” dedi.

Kibaroğlu, sınıfta öğrencilerle bir süre sohbet ederek öğrencilere hedeflerini sordu. Çocukların çalışmalarında başarılı olmalarını isteyen Kibaroğlu, "Hayal kurun, hayal kurmaktan çekinmeyin. Kendinize hedefler koyun. Allah nasip etti ben kaymakam oldum. Sizler de kendinize hedefler koyarak başarılı olabilirsiniz" diye konuştu.

Daha sonra da İlçe Milli Eğitim Müdür Hacı Dündar, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Saltık ve okul Müdürü Nail Demirtaş, öğrencilere tablet bilgisayarları dağıtarak, başarılı olmaları dileğinde bulundular