Ana ailenin güneşidir. Bir ailede o olmazsa orada büyüyen çocuklar gölgede kalmış meyveler gibi olgunlaşmazlar. PESTALOZZI

Devrilen Serviste Yaralanan Genç Kız Hayatını Kaybetti

Nevşehir'de 03 Aralık 2015 Perşembe günü sabah saatlerinde yoldaki buzlanma nedeniyle servis midibüsünün kayarak devrilmesi sonucu üçü ağır 10 öğrenci yaralanmıştı.

Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Boğaz Köyünden Nevşehir'e öğrenci taşıyan 50 S 0040 plakalı midibüs, yolun buzlu oluşu nedeniyle kayarak, terminal kavşağında bulunan bir akaryakıt istasyonu girişinde devrildi. Kazada 10 öğrenci yaralandı.

Yaralı öğrencilerden 8' i  olay yerine sevk edilen 112 ambulanlarıyla Nevşehir Devlet Hastanesine  ve 2' si de özel hastanelere sevk edildi. Yaralanan öğrencilerden Nevşehir Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Sevil Taşdemir geçirdiği kafa travması sonrası 3 gündür yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini bugün sabah saatlerinde kaybetti. Taşdemir'in cenazesi Merkez ilçeye bağlı Boğaz köyünde toprağa verildi.

06-12-2015 Okunma Sayısı: 643